diala oudeh

Дијала Оуда e палестинска поп пејачка. Родена е на 23 март 1986 година во палестинско семејство во Либија, но подоцна се преселува во Египет, каде сега живее. Се здобива со широка популарност во Арапскиот свет по настапите во регионалното талент шоу „Академија на ѕвездите“. Во продолжение неколку теми од нејзиниот репертоар.

Клик наслов за преглед, разглеј списак со клизач десно