Новиот градоначалник на имагинарниот валкан амерички мегалополис, бившиот кечер Мајк Хагар, ветува поостра борба со криминалот, поради што му ја киднапираат ќерката Џесика, која ти треба да ја спасиш во оваа игра, издание на компанијата Capcom од 1989. Старт со клик на копчето со маус, движење со тастерите W, A, S и D, K за рипање, J и L за боксои и клоци. Бара увежбуење.

Почекајте да се вчита играта. Потребен е уред со flash поддршка. Во некои случаи истата мора да ја уклучите рачно.