Свемирска пуцачина, во која непријателот напаѓа во формација каква што е безброј пати видена во игри како Space Invaders, Phoenix и др. Твое е само да ги потаманиш. Значи класика. Издание на компанијата Namco од 1981, кое е продолжение на играта Galaxian од 1979. Движење со стрелките на тастатурата, а пукање, логично, со space (пошо нели, ова е свемирска игра).

Почекајте да се вчита играта. Потребен е уред со flash поддршка. Во некои случаи истата мора да ја уклучите рачно.