Твоја задача е да го спречиш лудиот терорист, кој постојано ти фрла бомби. Игра на компанијата Activision од 1981, објавена на кертриџ за старите конзоли Atari 2600 и 2800 (од доцните 70-ти и рани 80-ти), како и за компјутерите од истата марка. Клик со маус на жолтото копче за старт, движење со маусот и лев клик за старт на нападот.

Почекајте да се вчита играта. Потребен е уред со flash поддршка. Во некои случаи истата мора да ја уклучите рачно.