Варијанта на славната класика Kung Fu Master на компанијата Irem од 1984, базирана на филмовите со Брус Ли. Томас и девојка му Силвија се на безгрижен пикник, кога одеднаш таа е киднапирана! Томас оди да ја спаси од канџите на мистериозниот Мистер Икс, користејќи кунг фу, кинеската боречка вештина. Space за старт, движење со стрелките на тастатурата,  Z за бокс, X за клоца, а кога ќе те затепаат, бегаш со shift или паузираш со P. Има и специјални финти со комбинација на одредени тастери ал не моеш да ги користиш против главните бед гајз.

Почекајте да се вчита играта. Потребен е уред со flash поддршка. Во некои случаи истата мора да ја уклучите рачно.