Мега- чоек! СФ авантура со пукање.Клик со маус за старт, со стрелките за движење и shift за штит. Space за стрелба. Со држење на space му пукаш у фаца ватрена лопта.

Почекајте да се вчита играта. Потребен е уред со flash поддршка. Во некои случаи истата мора да ја уклучите рачно.