Зар има некој да не го знае Марио? Игра на компанијата Nintendo од 1990, една од многуте со овој лик во главната улога, подоцна адаптирана во цртан филм. Клик со маус за старт, движење со стрелките на тастатурата, А за скокање, S за трчање, space за пауза. Почекајте да се вчита играта.