Позната серија на јапански игри започната со производство во 90-ти, која доживеа и стрип и анимирана манга адаптација. Хуз д кинг? Оној кој ќе успее да го пребије противникот со користење на следниве тастери: w, a, s, d, j, k, l, u, i, па ти види…

Почекајте да се вчита играта. Потребен е уред со flash поддршка. Во некои случаи истата мора да ја уклучите рачно.